Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Exhelios
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Crema antiherpetica pentru buze
5 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compoziţie: extracte din lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), pelin negru (Artemisia vulgaris), cătină albă (Hippophae rhamnoides) şi vitaminele A şi E într-o bază de calitate superioară.

Acţiune farmacologică: acidul glicirizinic din extractul de lemn dulce are acţiune antiherpetică, antiinfecţioasă, bacteriostatică, acţiune potenţată de compuşii terpenici din extractul de pelin negru; acţiune puternică de inhibare a virusului herpetic cu efect antirecidivă; vitaminele C, B1, B2, PP din uleiul de cătină albă asociate cu vitaminele A şi E conferă cremei o puternică acţiune antioxidantă, de regenerare a mucoasei buzelor.

Indicaţii: buze uscate, crapate, inflamate sau herpes; protecţia buzelor împotriva factorilor agresivi externi: soare, vânt sau frig.

Contraindicaţii: -

Mod de prezentare: tub de 15 g în cutie individuală.
Mod de administrare: crema se aplică ori de câte ori se simte o stare de disconfort a buzelor, cauzată de factori agresivi externi: frig, soare, uscăciune, pentru a inhiba apariţia herpesului;
în caz de erupţie a herpesului, crema se aplică pe buze de 5-6 ori/zi pentru stoparea infecţiei, cicatrizarea şi epitelizarea mucoasei afectate.
Reacţii adverse: -
Comentarii suplimentare: IEFTINĂ ŞI EFICIENTĂ!
Firmă producătoare: S.C. Exhelios S.R.L. Timişoara

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura